4 dec. 2011

Sammanfattning - Tethys Oil Laxcup Vättern 2011


Tethys Oil Laxcup Vättern - ger stort bidrag till laxutsättning:
Tethys Oil Laxcup Vättern ger stort positivt bidrag till laxfisket i Vättern trots att vi tyvärr inte kom ut på Vättern under denna helg då vindarna var för grymma mot oss. När vi har totalsammanställningen klar av hur mycket pengar som går till utsättning av lax kommer det publiceras här på bloggen.

Tävlingsdatum 2012:
Nästa år kommer förmodligen Laxcupen att genomföras under 3 dagar så preliminärboka redan nu lördagen den 1 och söndagen den 2 dec med måndagen den 3 dec som reservdag om vi inte kommit ut under helgen. 2012 ska vi ha ett tävlingsresultat under tävlingen!!!... (mer info om det längre fram...).

Återbetalning av anmälningsavgift:
100 SEK per deltagare avsätts till Mer Lax i Vättern vid inställd tävling enligt gällande förutsättningar vid anmälan till tävlingen (se regler enligt tävlingsinformation). Vissa team har redan aviserat att även resterande del av anmälningsavgiften också ska gå till MLiV. Det är upp till varje team att fatta beslut om detta så klart men alla bidrag välkomnas STORT. Eftersom alla deltagare i tävlingen bidrar med viktiga minst 100 SEK per person så kommer vi framföra det till stiftelsen MLiV genom att skicka ett dokument med alla teamnamn och deltagare. Detta kommer publiceras på Wildwaters blogg för Laxcupen och MLiV hemsida. Wildwater kommer skicka mail till alla deltagande team där ni får meddela uppgifter för återbetalning:
Namn på bank:
Clearingnummer:
Kontonummer:

Vill ni ge mer än 100 SEK/person i teamet så får ni notera det i svaret på mailet. Mailet skickas ut under måndagen. Har ert team inte fått mailet under måndagen så återkom till Wildwaters bokningskontor på info@wildwater.se alt på 0736-551466.

Stort TACK till:
  • Först och främst till ER alla deltagare. Utan er blir det ingen tävling. Nästa år SKA vi ut på sjön och då få ett officiellt tävlingsresultat.
  • Tävlingsgeneralen Sten-Gunnar Stensson som helt ideelt ställer upp år efter år och ser till att det är ordning och reda på allt under tävlingsdagarna. Stort tack för din närvaro och välkommen även nästa år...
  • Vår huvudsponsor, Tethys Oil AB, som kommer ge stort avtryck för sportfisket i Vättern med sina ekonomiska bidrag och som vi alla sportfiskare kommer ha glädje av under många år framöver. Beundransvärt!
  • Fiske För Alla som bidrog med helsides-annonser för tävlingen och som lottade ut 2 platser till den svenska versionen av "Trollingskolan" på Bornholm den 14-18 mars 2012 värde 5.900 SEK per person. Vinnare i den slumptalsgenerade lottning genomförd av Stensson under överinseende av Bernt-Ove "Team Bertan" Sandsjö, från de tävlande, blev Danne Ericsson från Team CWC och Lasse Bengtsson från Team KeepCool. Fiske För Allas annonschef Janne Hagman kommer kontakta er för mer info. Grattis!!!
  • Ursuk (Ursuit) OY, KGK Motor (Suzuki) och Comstedt som alla ställde upp med fina priser till prisbordet (som tyvärr blåste inne detta år).
  • Hotell Wettern som gjort fina paketpris på boende och mat samt att vi kunde vara där för kaptensmöten mm och Vandrarhemmet "Gula Villan".
  • Björn "Sportfishing News" Blomkvist som pushat med info att deltaga i tävlingen samt ett konstant bra bollplank för olika ideér både i tid och otid...
  • De två hamnföreningarna i Karlsborg
1000 SEK/lax - Stensson fixar och donar för mer laxar i Vättern:
Stensson kommer se till att alla deltagare i Laxcupen får ett mail från Länsstyrelsen som beskriver bakgrund och hur det går till att bidra för oss sportfiskare till projektet för Livmedelsstudier som Livsmedelsverket anordnar via Vätternsvårdsförbundet. Projektet behöver 15-20 ytterligare laxar och för varje lax som DU bidrar med går 1.000 SEK till utsättning av smolt i Vättern via stiftelsen Mer Lax i Vättern. Alltså möjligt med ca ytterligare 20.000 SEK till utsättning. Det ska vi sportfiskare fixa... eller hur!

Feedback och ideér för en bättre laxcup nästa år:
Alla är varmt välkomna med både ris och ros till oss i tävlingsledningen för årets arrangemang samt för att nästa års laxcup ska bli en till en hit. Bara att ösa på om andan finns. Maila i första hand på info@wildwater.se eller ring 0701-800201 (Per), 0709-424142 (Lasse).

Vi kommer även till 2012 års upplaga av Laxcupen lovar bl a Crille och Åberg...!!!TACK för denna gång!
Det kommer mer info på denna blogg inom kort så ta en titt här om några dagar igen.

Mvh, Lasse och Per